• Trumpinne: 52 cm

biografi

Vince Taylor föddes 1956 i USA. Han tillbringade sina barndom i sin hemstad, och efter skolan åkte han dit för att få vidareutbildning. Efter examen från college gick han till Tyskland. Denna resa var en vändpunkt i hans liv. Han hittade arbetet i sitt liv här, han blev medlem i den tyska armén, där han arbetade i det civila yrket.

karosser

Hans första tankar om bodybuilding kom efter att ha besökt en av tävlingarna i huvudstaden, där han träffade den tidigare amerikanska mästaren John Brown. Han blev hans första tränare och under hans stränga ledning blev han en av de bästa kroppsbyggarna.
1983 skulle han delta i sina första tävlingar i sitt liv. Men han var sen för dem och träffade vägen till platsen för en bilolycka och höll sig där. 1988 vann han den nationella turneringen och ett år senare vann han den mest prestigefyllda professionella bodybuilders-turneringen i " Nights of Champions " -turneringen.

Segern i denna turnering öppnade vägen för hjärtan av kroppsbyggandeentusiaster, inklusive åskådare vid tävlingarna i en annan prestigefylld turnering, Mr. Olympia . Vid dessa tävlingar tävlade han ganska framgångsrikt med sin tids kroppsbyggande jättar, vilket ytterligare höjde hans betyg i ögonen för kroppsbyggandeentusiaster. 14 år efter sin första betydande seger beslutar Vince att lämna professionell bodybuilding. Snart fann han en lämplig hustru enligt sina normer, med namnet Randy, med vilken han snart undertecknade.

Vid detta ögonblick hade hon redan reproducerat två vackra pojkar - Isaac och Vince, men de har fortfarande allt framöver. Under de senaste åren har han utvecklat sin egen simulator, som enligt hans försäkringar snart kommer att säljas. Han hittade en plats för sig själv på tv-skärmen, där han i flera år arbetat framgångsrikt som kommentator vid olika turneringar för kroppsbyggare. Fyra år efter sin avgång från professionell bodybuilding, beslutar han att försöka igen på detta område, vilket han lyckades göra med ett bra resultat, med tanke på att han inte deltog i turneringar på så många år. Trots att han vid den tidpunkten redan var 50 år lyckades han kvalificera sig till Mr. Olympia, och han hade bara inte tillräckligt för att komma in i topp tio. Resultatet blev en hederlig elfte plats.

Efter den sista segern hade alla hans fans hopp om att detta inte var en oavsiktlig återkomst, och han skulle vinna mer än en seger i framtiden.